Aug 062017
 
Ogos 06 2017

 

Koh Jee Leong dengan ibu bapanya

Koh Jee Leong adalah ‘seorang lelaki perang salib’ di Singapura. Dia Suported oleh keluarga dan kawan-kawannya. Koh Jee menyebabkan dirinya pergi virus apabila dia memakai atas tangki ke gym yang berbunyi, “Gay Tetapi Belum Equal.” Kebenaran dan keadilan datang dari SAFRA Mount Faber EnergyOne Gym yang dinyatakan atas tangki beliau tidak melanggar mana-mana peraturan. Yang dilakukan dengan baik, kakitangan gym!

Mari berbincang

Koh Jee ialah iklan berjalan kaki. Dia bersedia untuk bercakap dengan rakan-rakan orang negaranya walaupun mereka menentang pendirian beliau. Dialog adalah begitu penting. Mungkin, buat kali pertama – berasal dari Singapura mesyuarat dan bercakap secara terbuka kepada orang yang gay. Koh Jee dalam temu bual dengan “Gay Star News” bercakap mengenai interaksi dengan penduduk lurus dan lebih tua Singapura.


Dia tahu bahawa pada tahun 1960, orang-orang lebih toleran. (I, (paula) sedang menunjukkan bahawa media dan Evangelicalism sayap kanan adalah untuk menyalahkan untuk homophobia hari ini). Beliau mencatatkan perempuan normal penulis yang bercakap pada zaman itu apabila kanak-kanak lelaki berpegangan tangan di kafeteria sekolah dan dua guru perempuan yang datang ke sekolah convent bersama-sama. Mereka juga menerima pakai kanak-kanak. Tiada campur tangan dari pihak sekolah biara Katolik.

Singapore satu kesalahan Homoseksual

Paula lagi mengulas.   “Saya tmight dikatakan bahawa rakyat Singapura adalah seperti burung unta menyembunyikan kepala mereka di bumi. Mereka mematuhi undang-undang dan homoseksual adalah satu jenayah. Ia adalah satu perkara yang pantang. Dan ia menimbulkan keraguan dan juga perasaan yang undang-undang yang tidak adil, tetapi undang-undang adalah undang-undang !. Saya telah melawat Singapura kira-kira empat kali dan suara yang rendah. Terdapat undang-undang terhadap gula-gula getah! Jenayah adalah hampir tidak wujud. Tidak ada sampah di mana sahaja. Terdapat kebanggaan dan ketenangan dibentangkan dalam orang yang saya telah obseved. (paula).

Saya seolah-olah ditanggung dalam perbincangan Koh Jee dengan kawan-kawannya. masyarakat tidak suka untuk melibatkan diri dalam konflik. ‘The atas tangki bukan sahaja menyatakan seksualiti seseorang, jenayah di bawah seksyen 377A, tetapi juga meminta undang-undang untuk diubah. Yang membawa caj berganda bukan sahaja menentang keengganan Asia untuk bercakap tentang apa-apa perkara di khalayak ramai, tetapi juga melanggar undang-undang. Koh Jee menyatakan bahawa ia mengambil masa beberapa tahun untuk menerima dirinya.

Pink Dot

Pada perjalanan dan memakai atas tangki beliau beliau, Koh Jee bertemu dengan seorang gadis muda yang secara senyap-senyap memberitahu beliau, “Saya seorang dari antaramu.” Koh Jee menyedari bahawa dia tidak berkata, “lesbian atau sebahagian daripada masyarakat LGBTI.” Dia tidak mengakui untuk pergi ke dua Pink Dot Pride perarakan. Dia jelas dalam “almari.”

2016 Pink Dot Parade.

Pink Dot Pride Parade

Penganjur telah dianggarkan bahawa lebih 28,000 LGBT dan sekutu dari Singapura dan seterusnya menghadiri perhimpunan tahun ini, yang melebihi kapasiti tempat letak Hong Lim. Majlis dimulakan pada tahun 2009 dengan kehadiran seramai 2,500.

Tahun ini, penganjur digantikan itu cahaya-up tradisional merah jambu obor-untuk membentuk “dot merah jambu” di taman-dengan pemerdapatan pelekat merah jambu di kemuncak acara itu dan membuat pendirian untuk Kebebasan Cinta.

Banyak Christian Churches telah meminta umat Islam untuk menyertai mereka dalam memakai “putih” pada Dot Hari Pink.

Response peribadi saya

Pada Gay Star News, saya menyiarkan berikut:

Wow! Lelaki hebat. Saya akan blog ini di laman web saya http://stories4hotbloodedlesbians.com dalam bahasa Inggeris, Cina dan bahasa negara-negara sekitar tempatan. Baju ini juga perlu dipakai di Australia dan negara-negara lain. Pada bulan Mac 2016, Psychiatric Association World, dengan keahlian seramai lebih kurang 250,000 ahli psikiatri, dan mewakili 181 buah negara, menulis kepada PBB dan pemimpin dunia. Mereka menyatakan bahawa homoseksual TIDAK diterbalikkan dan oleh itu BUKAN pilihan. Agama perlu menceburi bidang sains; mereka tidak boleh merujuk kepada kitab-kitab menyelar homoseksual yang berusia lebih 3,500 tahun. Pada masa penulisan, orang-orang tinggal di khemah-khemah atau gua-gua, lalu flints bersama-sama untuk membuat api. Dalam fikiran bukan saintifik mereka, mereka tidak dapat memahami bahawa manusia akan satu hari terbang seperti burung-burung, menjalani pembedahan jantung terbuka dan kemoterapi untuk membantu dalam rawatan kanser. Malah, kanser dan penyakit-penyakit lain tidak diketahui.

 Leave a Reply

(required)

(required)