Sep 062013
 

 

Sep262013

gambar-6gambargambar-5Muslim-dhokter-ing-berjilbab

Homoseksualitas

Akeh wong donya-sudhut pracaya ing mitos lan kawulo sing homoseksualitas arupa penyakit sing, sing perversion lan bisa ngowahi dening therapy utawa agama iman / marasake awakmu. Aku paling padha supaya wong-minded badhe welcome blog iki, yen padha ora peduli saka sawijining informasi. Anak tartamtu, kudu ngerti kanyatan iki – (ora laku seksual heterosexuals utawa homosexuals) nanging miturut medical lan ngelmu kawruh (World Wide), homoseksualitas namung beda. Kita uga ‘thanking’ Pak Putin lan Rusian Orthodox Pasamuwan kanggo nggawa ing topic saka homoseksualitas (kawulo, mitos lan bebener) kanggo donya.

Waca ing.

Saiki, wis bakal ngakeni sing tartamtu politikus lan agama pemimpin donya sudhut, duwe agenda sing kalebu votes lan daya, lan pasamuan saksi lan daya. Limang ewu taun lawas agama teks sing amunisi utawa, mung hateful words (Mugabwe). Internet lan sel-telpon gambar lan tweeting lan nyokong iku cara sing gedhe kanggo nyisihaken donya iki gething lan ora nggatekke. Mangga aja bagean ing maringaken pesen ing; bebarengan kabeh kita bisa bangga kita nampa, lan boten, nggawe prabédan karo. Matur nuwun, Paula. Mangga nyalin lan wong blog iki utawa waca sandi web http://stories4otbloodedlesbians.com kaca

Mitos lan kawulo: 1) homoseksualitas iku pilihan 2) homoseksualitas bisa ngowahi 3) homoseksualitas punika perversion 4) homoseksualitas punika unnatural 5) homosexuals sing subhuman, unintelligent, etc (ngomong sing kanggo homoseksual Writers, Medical Doctors, pokrol, Nobel pemenang lan Sally kulo sing dhawuh sing NASA spasi anter jemput lan sing ana, nganti dheweke mati, saklawasé 30 taun ing hubungan karo profesor lan Universitas writer.).

Ing ngisor iki statements saka colleges lan hubungan ing Psychiatrists, psykologi, Social Wong Tegal, Kesehatan hubungan lan penyuluhan on:

Kutip bebener nalika sampeyan nemokake kawulo lan ora nggatekke, please. Paula.

Kraton College of Psychiatrists (UK )   padha ngandika ing posisi sing statement: “Ing College kraton saka Psychiatrists pracaya banget ing bukti basis perawatan . Ana swara scientific bukti sing orientasi seksual bisa diowahi. Salajengipun, supaya disebut-pangobatan saka homoseksualitas nggawe setelan ing kang serat lan diskriminasi flourish. ”   http://www.rcpsych.ac.uk/pdf/RCPsychposstatementsexorientation.pdf

“Kratoné College of Psychiatrists (UK) wishes kanggo njlentrehake homoseksualitas sing ora kelainan kejiwaan.Ana saiki awak akeh riset bukti sing nuduhake manawa kang homo, homo wadon utawa biseksual kompatibel karo normal kesehatan mental lan sosial imbuhan. Nanging, ing alami saka diskriminasi ing masyarakat lan bisa larangan dening kanca, kulawargané lan liyane, kayata juragan, tegese sawetara homo wadon, homo lan biseksual wong pengalaman sing luwih saka samesthine babagan kang wis lazim saka mental kesehatan lan inti nyalahi panggunaan masalah. “
 http:// www.rcpsych.ac.uk / pdf / RCPsychposstatementsexorientation.pdf

India kejiwaan Society  Ing editor sing padha nyatakake: ” Ing pitakonan sing homoseksualitas iku kedadean stabil iki adhedhasar konsistensi kang padha-jinis attractions, ing Gagal saka usaha kanggo ngganti lan lack kang sukses karo pangobatan kanggo ngowahi uga tontonan sing wong homoseksual orientasi durung duwe adil jawat psychological utawa impairments ing paukuman, lan stabilitas kejuruan Kapabilitas. Kejiwaan, psychoanalytic, kasehatan lan mental kesehatan profesional saiki nimbang homoseksualitas minangka jenis normal manungsa


American Medical Association : Ing AMA wonten ing statement privasi ing Health Care perlu saka homo Priya lan Lesbian ing Amerika Serikat maos: “paling saka gangguan emosi ngalami dening wong homo lan Lesbian watara sing seksual identitas ora adhedhasar psikologi nimbulaké nanging rodo punika amarga liyane menyang pangertèn saka alienation ing lingkungan unaccepting. Menawi mekaten, aversion therapy (sing melu-melu utawa tindak tanduk kang medical pasangan tumindak tanpa lewat, ing ngono, homoseksual prilaku, karo karu sensations utawa aversive jalaran) ora ono dianjurake kanggo wong homo lan Lesbian. Liwat psykoterapi, homo wong lan Lesbian bisa dadi nyaman kaliyan orientasi seksual lan mangertos respon sosial sing kasebut. “

Uga padha nulis : “Our AMA opposes, nganggo saka” reparative “utawa” konversi “therapy sing adhedhasar marang Panyangka sing homoseksualitas saben SE punika kelainan mental utawa adhedhasar marang sing priori Panyangka yen sabar ngirim ngganti kang / dheweke homoseksual

 Telusur-Amérika (Organisasi Kaséhatan Donya )

 Telusur-Amerika nuduhake  Amérika Lor, Amérika Tengah, Amérika Kidul lan Karibia;   Ana 41 bangsa:

Padha ditanggepi karo release penet kang ngandika: “Layanan sing purport kanggo” tamba “wong non-heterosexual orientasi seksual lack medical sabdhoning lan makili ancaman sing serius kanggo kasarasan lan uga kang-kang magepokan wong” … iki laku iku unjustifiable “.” lan kudu denounced lan tundhuk lan sanksi Hukuman undang nasional aturan, “ngendikane Dr Mawar. “Iki mestine konversi terapi akehe sing nglanggar prinsip sopan saka kesehatan kasarasan lan nglanggar hak manungsa sing dilindhungi dening internasional lan daerah agreements.”

“Awit homoseksualitas iku ora saka kelainan utawa penyakit, wis ora perlu tamba a. ana pratondo medical kanggo ngganti orientasi seksual, “ngendikane PAHO Director Dr Mirta Mawar Periago. Laku dikenal minangka “reparative therapy” utawa “konversi therapy” makili “a ancaman serius kanggo kasarasan lan uga-kang-malah gesang-saka judul wong.” Ing PAHO statement cathetan sing ana Kesepakatan penerjemah sing homoseksualitas iku sawijining jenis alam seksualitas manungsa lan ora bisa dianggep minangka kondisi pathologi . Nanging, sawetara Perserikatan Bangsa-Bangsa badan wis dikonfirmasi orane “terapi” lan “klinik-klinik” sing ningkataké perawatan “
 http://new.paho.org/hq/index.php?option=com_content&task=view&id=6803&Itemid=1926

Psychological Society Kidul Afrika padha ngandika: “Riset lan Clinical pengalaman luwih ateges sing kanggo wong sing paling orientasi seksual ora” sing dipilih “utawa” Voluntary “Salajengipun, ora ana bukti sing dipercaya orientasi seksual punika tundhuk redirection,” konversi “. utawa pangaruh saka wujud efforts dening psychological lan campur tangan …. Riset lan Clinical pengalaman ateges sing homoseksual utawa biseksual orientations sing alamiah kedadean kelompok wong cilik variasi saka normal manungsa seksualitas . Lagi uga nyathet digunakake ing saindhenging

Cina psychological Association   “China kang kejiwaan asosiasi wis njabut homoseksualitas saka sawijining dhaptar mental penyakit anyar ing diagnostik manual amarga metu taun, klompok Wapres ngandika dina . Ing asosiasi 8,000-anggota wis rampung sing homoseksualitas ora perversion , sing dadi wakil presiden, Dr Chen Yanfang, ngandika. “Many homosexuals mimpin sampurna normal gesang,” ngandika. “Pangowahan rawuh sawise limang taun sinau dening asosiasi, Dr Chen ngandika. Ngandika menehi bukti gawan a study diterbitake ing 1999 sing nganti ing urip saben dina saka 51 kaum gay Cina lan Lesbian siji taun. “
http://www.nytimes.com/2001/03/08/health/08PSYC.html

Hong Kong College of Psychiatrists “ing Hong Kong College of Psychiatrists opines sing homoseksualitas ora kelainan kejiwaan. Ing Hong Kong College of Psychiatrists adheres kuwat kanggo ing laku kang scientifically buktiaken lan bukti basis perawatan. Kejiwaan pangobatan kudu kasedhiya miturut uga diadegaké prinsip lan laku kasedhiya ing wektu. Ana, ing saiki, ana swara ngelmu lan Clinical bukti ndhukung ing keuntungan saka usaha kanggo ngowahi orientasi seksual. “
 http://www.hkcpsych.org.hk/index.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=773&lang=en

Australia psychological Society padha ngandika ing situs web: “psykologi, psychiatrists lan mental kesehatan profesional setuju sing homoseksualitas iku ora lan penyakit, kelainan mental utawa emosi masalah. Ing Australia psychological Society ngakoni ing lack of scientific bukti kanggo keginaan saka mata uang therapy, lan cathetan sing bisa jebule bakal mbebayani kanggo individu. “
http://www.psychology.org.au/Assets/Files/reparative_therapy.pdf

Amérika Counselling Association ing Amérika penyuluhan Association diadopsi resolusi ing 1998 stating sing: “opposes portrayals saka homo wadon, homo, lan biseksual muda lan diwasa minangka ngengingi babagan mental gerah amargi menyang orientasi seksual; lan ndhukung ngandhakake dhateng tiyang kathah kang akurat babagan seksual orientasi, mental kesehatan, lan cocok campur tangan supaya counteract Bias sing adhedhasar ora nggatekke utawa unfounded kapercayan babagan padha-Jenis Kelamin orientasi seksual.Salajengipun, ing 1999 April Dhéwan ACAGoverning diadopsi posisi ngawan promosi saka “reparative therapy” minangka “tamba” kanggo individu sing homoseksual. “
 http://www.apa.org/pi/lgbt/resources/just- ing facts.pdf-

American Academy of Kawruh kesehatan bocah  kang AAP wonten ing statement privasi ing homoseksualitas lan Adolescence negara: “kebingungan babagan seksual orientasi ora mboten umum sak adolescence. Penyuluhan uga mbiyantu kanggo wong enom kang boten mesthi bab sing orientasi seksual utawa kanggo sing boten mesthi carane nyebut seksualitas sing lan bisa uga PROFIT saka nyoba ing klarifikasi liwat penyuluhan utawa psychotherapeutic inisiatif. Therapy langsung khusus ing orientasi seksual ganti wis contraindicated, awit bisa provoke sirno lan kuatir nalika gadhah sethitik utawa ora potensial kanggo nampa owahan ing orientasi. “
http://pediatrics.aappublications.org/content/92/4/631.full. pdf + html

National Association of Social Wong Tegal  lan NASW wonten ing Statement Privasi ing homo wadon, homo lan biseksual masalah negara sing: “endorses kawicaksanan ing loro sing umum lan sektor pribadi sing njamin nondiscrimination; sing sensitif kanggo kasarasan lan mental kesehatan kabutuhan saka homo wadon, homo , lan biseksual wong; lan ningkataké pangerten Saka homo wadon, homo, lan biseksual budaya. Social stigmatization saka homo wadon, homo, lan biseksual wong iku nyebar lan sing utami motivating faktor kang anjog ing sawetara wong kanggo ngupaya seksual owahan orientasi. orientasi seksual konversi terapi sing nganggep homoseksual orientasi punika loro pathologi lan bebas milih . Ora data sing nduduhake reparative utawa mata uang terapi sing efektif, lan ing kasunyatan padha uga mbebayani. NASW pracaya sosial buruh duwe tanggung jawab klien kanggo nerangake pangerten sing berlaku bab seksual orientasi lan lack data nglaporake kasil positif karo reparative therapy. NASW discourages sosial buruh saka nyediakake pangobatan dirancang kanggo ngowahi orientasi seksual utawa saka referring praktisi utawa program sing pratelan ingkang nglakoni. “
 http://www.apa.org/pi/lgbt/resources/just-the-facts.pdf

Amérika School Counsellor Association  Ing sawijining statement posisi ing penerjemah penasehat sekolah lan homo wadon, homo, biseksual, transgendered, andquestioning muda, negara: “homo wadon, homo, biseksual, transgendered lan pitakonan (LGBTQ) muda kerep wiwiti nemu poto identifikasi-sak pemandangan sing -cah cilik utawa cah cilik 7 taun, kaya apa heterosexual muda. Iki pangolahan ngremboko sing penting kognitif, emosi lan aktivitas sosial, lan senajan padha uga kudu impact ing mahasiswa pembangunan lan prestasi, lagi ora tandha saka penyakit, kelainan mental utawa emosi aja masalah utawa padha kudu signify kegiatan seksual. . . .Sampeyan ora peranan ing penerjemah penasihat sekolah kanggo nyoba ngganti mahasiswa kang seksual identitas orientasi / Jenis Kelamin nanging kanggo nyedhiyani support kanggo LGBTQ mahasiswa kanggo ningkataké prestasi pelajar lan pribadi-uga kang. . . . Pangling sing orientasi seksual ora lan penyakit lan ora perlu perawatan, penerjemah sekolah penasehat uga nyedhiyani individu planning mahasiswa utawa responsif layanan kanggo LGBTQ mahasiswa kanggo ningkataké timer panriman menehi hasil, karo sosial panriman, mangertos masalah sing duwé pranala menyang “ngentasaken,” kalebu masalah sing kulawargané uga pasuryan nalika dadi mahasiswa liwat proses lan ngenali cocok sumber daya ing masyarakat. “
http://www.apa.org/pi/lgbt/resources/just-the-facts.pdf

Amérika Association kanggo Marriage lan Family therapy  Miturut menyang situs padha ngandika: “Ing Association Amérika kanggo Marriage lan Family therapy njupuk posisi sing padha jinis orientasi ora kelainan mental. Mulane, kita padha ora pracaya ing orientasi sing seksual lan dhewe mbutuhake perawatan utawa melu-melu … Saka wektu kanggo wektu AAMFT ditampa pitakonan bab laku ngerti minangka reparative utawa mata uang therapy, kang ngarahke ing ngganti menyang wong orientasi seksual. Minangka nyatakake ing sadurunge privasi AAMFT, ing hubungané ora nimbang homoseksualitas kelainan sing mbutuhake perawatan, lan kuwi, kita waca ora basis kanggo kuwi therapy. AAMFT ngarepake sawijining anggota kanggo laku adhedhasar riset paling apik lan Clinical bukti

Amérika Psychoanalytic Ikatan

Ing sing 2012 statement posisi padha ngandika:. “Ing Amérika Psychoanalytic Association affirms hak kabeh wong sing orientasi seksual, Jenis Kelamin identitas lan Jenis Kelamin expression tanpa campur tangan utawa coercive campur tangan nyoba kanggo ngowahi orientasi seksual, Jenis Kelamin identitas utawa Jenis Kelamin expression 
Gunane apa sosial serat, Bias marang individu adhedhasar nyata utawa perceived orientasi seksual, Jenis Kelamin identitas utawa Jenis Kelamin expression ora ngaruh mengaruhi mental kesehatan, contributing menyang raos awet terus saka stigma lan mrembet poto-kritik liwat internalization kuwi serat. 
Psychoanalytic technique ora encompass usaha purposeful kanggo “Ngonversi,” Diposaken “,” ngganti utawa ngalih individu kang orientasi seksual, Jenis Kelamin identitas utawa Jenis Kelamin expression. Kuwi langsung efforts iku marang prinsip dhasar saka psychoanalytic perawatan lan asring kasil substansial psychological pain dening reinforcing bakal ngrusak internalized

Libanon kejiwaan Society; declared (2013 Juli) homoseksualitas dudu penyakit mental lan ora patut “therapy reparative.”

“Homoseksualitas ing dhewe ora njalari kekurangan wae ing paukuman, stabilitas, linuwih utawa sosial lan kabisan penerjemah,” ing masyarakat ngandika ing statement. “Panyangka sing homoseksualitas iku asil saka kerusuhan ing kulawarga utawa dinamis unbalanced psychological pembangunan iki adhedhasar salah informasi.”

 

 Ninggalake a Reply

Mlebu minangka paulakey . Metu .

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)