Mar 182015
 

Eerste Franse koppel om te trouwen

Het verhaal: 16 februari 2015.

Verliefde mensen gewoon niet genieten van gescheiden. Dit geldt voor Mirjam van Heugten uit Nederland. Ze reisde naar Parijs om tijd met haar vriendin Claire. Je kunt je voorstellen het verdriet en emotie toen Mirjam en Claire keken elkaar aan en keek nog een periode van scheiding. Ze kuste. Het zou geweldig zijn geweest als hun laatste momenten zou herinnerd worden in die kus – maar een spoorweg werknemer onderbrak hen en vertelde hen dat hun “gedrag niet zou worden getolereerd!”

Mirjam-van-Heugten and Claire

Mirjam-van-Heugten and Claire

Media Reactie: Mensen Protest

Een van de positieve aspecten van de media en het internet is dat pestgedrag wordt blootgesteld! Meer dan 40.000 goede mensen gesteund het paar op de lijn.

Mirjam, 35, ging op de lijn: “Ik was geschokt en walgde. “Het was verschrikkelijk.

“Mij en Claire wonen in verschillende landen, dus onze tijd samen is bijzonder – we zien elkaar alleen in het weekend.

“Ik voelde me verwoest toen de man zei dat. Ik wist niet wat te doen.

“We houden van elkaar net als alle andere koppels kussen op perrons – dus waarom zouden we anders zijn?”

Mirjam (die woont in Nederland – het eerste Europese land dat het homohuwelijk te legaliseren in 2001), benaderde de spoorweg autoriteiten en werd verteld in een klachtenformulier in te vullen. Je inzet – ze deed!

Dagen later ontving ze een ‘standaard’ reactie van het bedrijf zegt dat het werd onderzocht, maar heeft niets terug sinds gehoord.

Ongelooflijk, de Thalys trein bedrijf hof controverse toen hij afgebeeld een homopaar in een advertentie het bevorderen van het merk in 2013.

“Ik ben boos dat het bedrijf niet alleen naar buiten komen en zich te verontschuldigen,” zei ze.

“Als er een fout in de manier waarop ze trainen hun personeel, of wat ze vertellen hen is OK, dan moet worden aangepakt, en moeten ze een volledige verklaring te zeggen dat zij zich verzetten tegen dit soort gedrag uit te brengen.”

Na zich zorgen dat ze bedrijf niet zou verontschuldigen, Mirjam benaderd All Out, een pro-gelijkheid campagne groep.

paula: Dat is hoe ik vond dit verhaal. All Out is pro-actief en vraagt ​​goede mensen om te klikken en te ondertekenen campagnes om deze wereld een betere plek. Denk kijk op de site. Dankjewel.

 Leave a Reply

(required)

(required)