Apr 132015
 

Mihaela Radulsescu:

Regina de Valori de familie!!!!!!!

Regina de Valori de familie

Regina de Valori de familie

Regina de Valori de familie

Regina de Valori de familie

 

Regina de Valori de familie

Regina de Valori de familie

 

Vedeta TV Mihaela Radulescu a declarat română pe un blog “persoanelor LGBTI sunt” anormale “și” o amenințare pentru valorile familiei “Networth ei este de 30 milioane de dolari. Ea este divorțat română, care trăiesc cu prietenul ei și ea crede libera exprimare îi permite să condamne alte persoane. Recent, într-un blog, Mihaela compara homosexualitatea a terorismului și o amenințare pentru valorile familiei. Da, divorțat și trăiesc cu un bărbat -Si esti fricos pentru copiii dumneavoastră din persoane LGBT. Ascultă, Mihaela, dacă cineva este de gând să atace copilul dumneavoastră, statisticile arată că acesta va fi un om drept.!

Judecătorul pe Got Talent din România

Ceva a mers prost, atunci când această femeie a început să judece pe alții. Ea este permis opinia ei, dar să vrea să se oprească evenimente LGBT este dezgustător și periculos. Vrea libertatea de a opinia ei, dar nu libertate dacă o persoană este de la comunitatea LGBT. Ea, de asemenea vrea să interzică orice afecțiune publică de cuplurile de același sex.

Vicious și Catty

S el este aspru și personalitatea ei este inexistentă, atunci când ea se adresează homosexuali ca “voi, oameni anormale.” Trebuie să fie destul de scăzut și în jgheab pentru a apela un alt om fi “anormal.” A fost acest tip de discurs împotriva evreilor care a condus la holocaustul. Gobbels, ministrul lui Hitler de propagandă a fost capabil să transforme societatea împotriva evreilor prin alegerea lui de cuvinte: inumane, anormale șobolani, umane, etc. Oamenii ca Mihaela s-au “. Sânge pe mâini” Când o persoană sau Biserică utilizează în mod direct sau indirect mass-media pentru a promova ură împotriva comunității LGBT, rezultatele sunt mereu violență unor victime inocente. Să vă fie rușine!

Cine este acest ciudat?

Sa născut pe 3 august, 1969. A fost crescut de bunicii ei, care ar putea fi afectate de o idei mai vechi, dar cine poate spune. Ea nu a reușit trei studii universitare în Educaton fizică, psihologie și Philogy. Ea ar trebui să re-ia din nou cursul de psihologie si de a invata ca lumea psihologii moderni de stat la nivel că homosexualitatea nu este o tulburare și care nu poate fi inversat, prin urmare, nu este ales. O astfel de educație s-ar putea so oprească din ignoranță ei în apel homosexualitate “anormal”.

 

Ea poate avea bani, o carieră de televiziune și o afacere, dar ea a arătat România (și Monaco, unde locuiește) că ea este deprimat needucat și un bigot. Ea poate pretinde “liber speech’but este” vorbire ignorant “și face sa uite mic, meschin și ignorant.

Paula

 Leave a Reply

(required)

(required)