Feb 152013
 

Hi! Mit navn er Paula Key.

koala 2 Jeg vil blogge fem lesbisk bøger, som jeg har skrevet i løbet af de seneste ni år. De ligger i Australien, England, Irland, Vietnam og USA

 De lesbiske tegn er:

* En ustralian Outback Stockhand
* C arpenter / TV stjerne Living i London
* American Sygeplejerske Serving i Vietnamkrigen
* Irish Komiker / Rebel bor i Dublin
* Lesbisk Senior på et plejehjem. Hun kræver en overførsel til en lesbisk facilitet, hvor hun kan finde en elsker. Hun ønsker også at besøge Womyn Festival i Michigan.

Omstændigheder eller muligheder, bringe hver af disse tegn til               MICHIGAN  WOMYN’S  FESTIVAL. (eksisteret i over 30 år).

Jeg har en personlig forbindelse med alle disse lande, undtagen Vietnam. Jeg blev født i Irland, boede i England og emigrerede til Canada. Australien indtager en særlig plads i mit hjerte, jeg har besøgt det to gange og ønsker at return.My Vietnam krigen historie idé blev dannet, da jeg så en kvinde navn på Viet Nam War Memorial i Washington, var DC Sharon Lane en sygeplejerske dræbt på en militærbase.

Sitet er dybest set i to sektioner:  

De fem blogget historier

og

Indlæg om kvinder

 

Stillingerne NU-eller tilføje senere:

Lesbiske i underholdning   ***    Lesbiske i Sport     ***       Dame foregangsvirksomhed  ***       Berømte Lesbiske ****

Lesbian Herstory    ***   lesbiske i News  ***      Forbrydelser mod lesbiske  ***      Lesbisk Ægteskab ***

Kvinder, der brød Barrierer  ***   Lesbiske i OL ***   Lesbiske Film / Romaner / Musik *** Lesbian Jokes ***

Dette er en ny hjemmeside dedikeret til kvinder, for kvinder og om kvinder. Jeg vil gerne have dig til at kalde det “HOME”.

Her er et kort kig på de fem bøger:

Bog 1 – Jazz, tv-transmitteret Carpenter – London, England.

Jazz igen

Jazz (Jasmin) er en datter af en indisk immigrant. Når vi møder Jazz, hun er en tv-personlighed, der er berømt for sin snedkeri show, “Hvis en mand kan.” Hun er rig, talentfuld og en kvindebedårer, der lever det høje liv i London, England.

 

 

 

 

Bog 2 – Lieutenant Dee – Vietnam, 1968

va040014

My Vietnam Heroine – Lt Dee.

I 2012 var der 214.098 kvinder tjener i USA militær. Tilbage i 1968, hvor jeg placerer Løjtnant Dee i Vietnam, var der ingen statistikker for kvinder tjener. Den øverste messing har ikke fundet det nødvendigt. Der var ingen kvindelige soldater. Hvad den nødvendige militær var sygeplejersker. På 23 år gammel, vil Lt Dee rejse i næsten 24 timer i fuld uniform. Mens mænd bar komfortable træthedstegn for flyvningen, Dee slidt Nylons, høje hæle og en dragt.

Book 3 – Jo af outback.

Jeg har været så heldig at have rejst rundt i Australien flere gange. Ligesom mine karakterer, faldt min gifte partner og jeg er forelsket i australiere og deres jord.

horseback Oz Mens Outback kan være hårdt og have ekstreme temperaturer, er det også vrimler med dyreliv: kænguruer, emuer, slanger, papegøjer, undulater, og natlige liv, der er utroligt. Jo arbejder i en mandeverden på en isoleret kvæg station. Destiny vil bringe hende til Michigan Womyn Festival.

 

 

 

Book 4 – Rhea og Hilary – Dublin, Irland.

Rejser til Irland og møde Rhea, en komiker, forfatter, rebel og fest dyr.

irsk rød hoved

Rhea er på et korstog for at kæmpe for homoseksuelles rettigheder ved hjælp af hendes komedie til at påtage sig mobning taktik, som den katolske kirke og en ‘hegn sidning “irske regering.

Hvis modsætninger tiltrække, så Rhea har fundet den perfekte kæreste i Hilary, professor i retsvidenskab, og en rolig-levende buddhist. “Hilary, Vi har kæmpet engelsk herredømme i århundreder, nu, jeg kæmper for at holde Paven ud af vores soveværelse!”

 

Bog 5: Spunky Sue – plejehjem, South Carolina

Klan-sheet-music

Det er lige før daggry og “Spunky” Sue er transportremme ud “Når Saints Go Marching In”, en neger åndelig sang. Selvfølgelig har Spunky ændret teksten til »Åh, når disse Lesbiske Go Marching In …” Naturligvis, de andre beboere tager lokkemaden og råbe bibelske advarsler om hendes evig fordømmelse. Truslerne betyde lidt, Spunky har allerede overlevet vrede KKK. Alt hun ønsker nu, er en lesbisk elsker, og en chance for at deltage i Michigan Womyn Festival.

 

 

Om mig selv.

labrys

Jeg er canadiske og bor sammen med min gift partner i en lille by. (Canada godkendt af homoseksuelle ægteskaber i 2005). Mine to lidenskaber skriver og rejser. Min partner er en fin fotograf og vi begge nyder at være i naturen. Vores lykkeligste øjeblikke er camping i den store udendørs. Vi er kæledyr-mindre i øjeblikket, hvilket vi håber at rette op på, når vores rejsedage bliver afkortet. Der er et træskilt over en af vores døre proklamerede,  “Livet er godt.”

Igen, det er mit håb, at kvinder vil finde vej til denne hjemmeside, og kalde det hjem. Især er lesbiske kvinder, der bor i homofobiske samfund velkommen. Vi føler din smerte. Vi er solidariske for dine rettigheder.

Med venlig hilsen på søster-hætte,

Paula.

 4 Responses til “Hjem”

 1. Hej Paula Key,
  har Dit websted peeked min nysgerrighed og dit indhold, en guldgrube af lækkerier.
  Congrats og fortsatte velsignelser på alle dine hårdt arbejde.

  • paulakey siger:

   Hej Deb,
   Tak fordi du tog dig tid til at svare med sådanne positive ord. Send ideer og kommentarer, således at dette websted kan indeholde dig, og alle kvinder, der er optaget af at gøre denne verden til et bedre sted for os alle. Knus over internettet.

 2. mary Moloney siger:

  Jeg elsker bare din opsætning, alle de bedste cuz xx

  • paulakey siger:

   Hej Cuz:
   Jeg elsker din støtte. Vent indtil jeg er rig og berømt og købe dig og hendes husbond en jordomrejse. (Selvfølgelig, vi kommer med dig) LOL
   Fortæl alle de irske lezzies om sitet og få mig trafik til webstedet. Elsker dig.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)