Feb 152013
 

Hi! Mijn naam is Paula Key.

koala 2 Ik zal bloggen vijf boeken die ik heb geschreven de afgelopen negen jaar. Ze bevinden zich in Australië, Engeland, Ierland, Vietnam en de Verenigde Staten van Amerika

 De karakters zijn

* Een ustralische Outback Stockhand
* C arpenter / TV Star Wonen in Londen
* Amerikaanse Verpleegster Serving in de Vietnam-oorlog
* Irish Comedian / Rebel wonen in Dublin
* Lesbische Senior in een rusthuis. Ze vraagt ​​om een transfer naar een lesbische faciliteit waar ze kan vinden een minnaar. Ze wil ook een bezoek aan de womyn’s Festival in Michigan.

Omstandigheden of kansen, brengen elk van deze karakters om de               MICHIGAN  womyn’S  FESTIVAL. (bestaat al meer dan 30 jaar).

Ik heb een persoonlijke band met al deze landen, met uitzondering van Vietnam. Ik ben geboren in Ierland, woonde in Engeland en emigreerde naar Canada. Australië heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik heb bezocht twee keer en je wilt return.My Vietnam-oorlog verhaal idee werd gevormd toen ik zag een vrouw de naam van de Viet Nam War Memorial in Washington, DC Sharon Lane was een verpleegster gedood op een militaire basis.

De site is in principe in twee secties:  

De vijf geblogd verhalen

en

Berichten over Vrouwen

 

Ambten die zijn opgenomen nu-of later wilt toevoegen:

Lesbiennes in Entertainment   ***    Lesbians in Sport     ***       Dames Firsts  ***       Famous Lesbians ****

Lesbian Herstory    ***   lesbiennes in het nieuws  ***      Misdaden tegen lesbiennes  ***      Lesbisch Huwelijk ***

Vrouwen die Barrières Broke  ***   lesbiennes in de Olympische Spelen ***   Lesbische Films / Novels / Muziek ***lesbische Grappen ***

Dit is een nieuwe site gewijd aan vrouwen, voor vrouwen en over vrouwen. Ik zou graag willen dat u het noemen “HOME”.

Hier is een korte blik op de vijf boeken:

Boek 1 – Jazz, uitgezonden Carpenter – Londen, Engeland.

Jazz weer

Jazz (Jasmine) is een dochter van een Indiase immigrant. Als we Jazz ontmoeten, ze is een tv-persoonlijkheid, bekend om haar timmerwerk show, “Als een mens kan.” Ze is rijk, getalenteerd en een rokkenjager die leeft het goede leven in Londen, Engeland.

 

 

 

 

Boek 2 – Luitenant Dee – Vietnam, 1968

va040014

My Vietnam Heroine – Lt Dee.

In 2012 waren er 214.098 vrouwen die in de Verenigde Staten leger. Terug in 1968, toen ik luitenant Dee plaatsen in Vietnam, waren er geen statistieken beschikbaar voor vrouwen serveren. De top brass vond het niet nodig is. Er waren geen vrouwelijke soldaten. Wat nodig is de militaire waren verpleegkundigen. En twintig drie jaar, zal Lt Dee reizen voor bijna 24 uur in uniform vol officier. Terwijl de mannen comfortabele vermoeienissen droegen voor de vlucht, Dee draagt ​​nylons, hoge hakken en een pak.

Boek 3 – Jo van de Outback.

Ik heb het geluk te hebben rondgereisd Australië op verschillende gelegenheden. Net als mijn personages, mijn getrouwde partner en ik werd verliefd op Australiërs en hun land.

paard Oz Terwijl de Outback kan hard en hebben extreme temperaturen, is het ook vol met wilde dieren: kangoeroes, emoes, slangen, papegaaien, parkieten, en nachtelijke leven dat is ongelooflijk. Jo werkt in een mannenwereld op een afgelegen cattle station. Destiny brengt haar naar Festival van de Michigan womyn’s.

 

 

 

Boek 4 – Rhea en Hilary – Dublin, Ierland.

Reis naar Ierland en ontmoet Rhea, een komiek, schrijver, rebel en feestbeest.

Ierse rode kop

Rhea is op een kruistocht om te vechten voor homorechten met behulp van haar comedy te nemen op de intimiderende tactieken van de katholieke kerk en een ‘hek zit’ Ierse regering.

Als tegenpolen elkaar aantrekken, dan Rhea heeft gevonden de perfecte minnaar in Hilary, hoogleraar Recht en een rustige levende boeddhist.”Hilary, We hebben gevochten Engels overheersing eeuwen, nu, ik vechten om de paus te houden van onze slaapkamer!”

 

Boek 5: Spunky Sue – Bejaardentehuis, South Carolina

Klan-sheet-music

Het is net voor zonsopgang en “Spunky” Sue is drijfsnaren out “When the Saints Go Marching In”, een neger geestelijk lied. Natuurlijk is Spunky veranderde de woorden “Oh, wanneer die Lesbians Go Marching In …” Natuurlijk, de andere bewoners nemen het aas en uit schreeuwen bijbelse waarschuwingen van haar eeuwige verdoemenis. De bedreigingen betekenen weinig; Spunky al overleefde de toorn van de KKK. Alles wat ze wil nu een lesbische minnaar, en een kans om de Michigan womyn Festival bij te wonen.

 

 

Over mezelf.

labrys

Ik ben Canadese en woon samen met mijn gehuwde partner in een kleine stad.(Canada goedgekeurd homohuwelijk in 2005). Mijn twee passies zijn schrijven en reizen. Mijn partner is een prima fotograaf en we allebei graag in de natuur.Onze gelukkigste momenten kamperen in de vrije natuur. Wij zijn huisdier-minder op het moment, iets wat we hopen te corrigeren wanneer onze reisdagen worden ingekort. Er is een houten bord boven een van onze deuren te verkondigen,  “Het leven is goed.”

Nogmaals, het is mijn hoop dat de vrouwen zullen hun weg naar deze site te vinden en noemen het huis. In het bijzonder worden lesbische vrouwen die leven in homofobe maatschappij welkom. We voelen je pijn. Wij zijn solidair voor je rechten.

Met vriendelijke groet in zuster-kap,

Paula.

 4 Reacties op “Home”

 1. Hallo Paula Key,
  heeft Uw site gluurde mijn nieuwsgierigheid en uw content, een schat aan heerlijkheden.
  Gefeliciteerd en voortdurende zegeningen op al je harde werk.

  • paulakey zegt:

   Hoi Deb,
   Bedankt voor het nemen van de tijd om te antwoorden met een dergelijke positieve woorden. Stuur ideeën en opmerkingen, zodat deze site kan u opnemen, en alle vrouwen die zijn bezig met het maken van deze wereld een betere plek voor ons allemaal. Hugs internet te promoten.

 2. mary Moloney zegt:

  Ik heb net uw set hou op,, de beste cuz xx

  • paulakey zegt:

   Hi Cuz:
   Ik hou van uw steun. Wacht tot ik ben rijk en beroemd en koop je voor manlief en een reis rond de wereld.(Natuurlijk, we gaan met je mee) LOL
   Vertel al die Ierse lezzies over de site en krijg ik verkeer naar de site. Ik hou van je.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)