Mar 282014
 

 

Mar162014

269221_532400226812436_1882296147_nPaula här. Nu måste jag göra något bra eftersom jag närmar 32.000 besökare (som du, tack älskling) och en av dem lämnade mig en present – The Gay Agenda. Naturligtvis visste den anonyma personen att om jag tryckt det på min sida att det skulle vara säker från de där irriterande höger fanatiker med deras “Straight agenda.” Så snälla, höja din högra hand, och lovar att inte avslöja det för någon. Har inte din laptop / dator öppna på jobbet på denna sida, låt oss hålla stegar gissa om Gay Agenda.

Detta verkar vara en typisk dag i livet av en lesbisk med en “Homomålen.”

06:00     Stretch, gäspning och skjuta upp larmet, dash sedan ur sängen och frenetiskt göra toast. Gör en mental anteckning om att du kommer att sätta dina kläder ut varje kväll. Vakna son, vakna lesbisk partner – försök att vakna upp själv.

08:00     Kom i din lesbisk lastbil dekorerad med några stänk av raka klistermärken “Jag älskar min golden retriever” underteckna och “Min unge är en student på ….” Få en kleenex och torka bort en del av det “Old Spice” och “Brute . “aftershave.

09:00     Sitt vid skrivbordet. Omjustera bild på din fd make (ditt äktenskap med honom som varade i fem år), lägga det bakom ny bild av dig, ditt barn och “din kusin”. Prata och gör affärer med stegar .. med några telefonsamtal till lezzies.

03:00.   Coffee Break: Använd den för att lära sig att använda en bulldozer, så att du kan riva det baptisthomofobiska kyrkan mitt i natten.

16:00.     Titta runt på heterosexuella gift personal. Välj en annan person varje dag för att subtilt förstöra hans / hennes raka äktenskap.

05:00    Dash hem – plocka upp föremål för middag och förbanna att din flickvän inte laga mat i kväll. Plocka upp ungen och lyssna på honom prata om att gifta sig med Tony, hans senaste krossa på dagis. (Subliminal tejp fungerar!!) Se till att han har en fin rosa eller lila outfit för i morgon.

05:30     När barn tittar på tv med cookies och glas mjölk, röka en joint som hjälper dig att klara av matlagning rutin. Telefon flickvän och påminna henne att ta hem ett par flaskor vin och en porrfilm.

06:00    Servera middag till flickvän, barn. Dessert för barn är glass, både vuxna satte glass på hash brownies.

07:00     Barn säkert i sängen. Sätt på subliminal tejp för att kontrollera sin sexualitet till homosexuella.

08:15 Flickvän och du – aktieanti stegar kväll av förstörelse.

Agenda kväll:   1. Denna vecka Förföra Mrs Donny Brown och det universitetet snygging Tanya.

2. Vänta tills det är mörkt och måla Baptist Church med regnbågens färger. 3. Ta ut kartan och peka ut lokala bibliotek. 4. Dela bibliotek mellan er. 5. Lista tid och dag då du kommer både i hemlighet glida lesbiska romaner på hyllorna. 6. Gör en lista på gayvänliga barn böcker som “jag har två Mommies” och sätta dessa i biblioteket chldren avdelningar.

08:30 Toss mynt om vilka av er kommer att volontär för flicka guider natten resa – och som kommer att vara gästföreläsare vid söndagsskolan i nästa stad.

08:45 Rök leder, dricka vin och titta på porrfilm. Gör på soffan, golv, hall och sovrum. Berätta vaken dotter att detta är bara mamma och mammas gym träna Senare måla Baptist Church tills nykter och inte stenad. Re-set barnens subliminala “Jag vill vara bög” tape.

09:00 Skriv falska brev från lokala pastorskan på internet och på kyrkans webbplats – som förklarar varför hon är “Coming Out.”

09:50 Fortsätt love-making och vrid upp volymen till “jag är vad jag är” och “Tjejer vill bara ha kul.” Lovar att måla kyrka i morgon kväll. Sömn.

paula. Hoppas du log med detta.

 Leave a Reply

(required)

(required)